Skip to content

mUTIARA SUNDA

April 24, 2013

Tong heran ku JAMAN kiwari mah,loba BATUR nu jadi DULUR,kitu oge sabalikna,DULUR bisa jadi BATUR!

hampura lain teu bogoh ka neng, tapi aa mah alim merjuangkeun nu geus puguh moal pijadieun nanaon

Teu nanaon loba kahayang, ngan ukur heula kapasitas diri, geus pantes teu maneh ngudag kahayang eta.

Mun nya’ah ka DIRI SORANGAN,JAGA NAFSU jeung KELAMIN.

Mun SIA Bisa NGAGUGU KA KABOGOH SIA,Berarti SIA Bisa NGAGUGU Ka KOLOT SIA!

AWEWE JEUNG KUNTILANAK TEH SARUA KELAMINNA, TAPI BAJU KUNTILANAK LEUWIH SOPAT BATAN AWEWE JAMAN AYEUNA!

Eta teh kabogoh atawa musuh? Asa mineng di nyenyerina daripada di bubungahna!

URANG KA MANEH LAIN REK JUAL MAHAL, TAPI REK NGUJI, SAKUMAHA BEBEAKANA MANEH HAYANG MEUNANGKEUN URANG!

ayeunamah kerudung kantun ka pageuh, tapi cangcut lalogor

KUNTUNG DIPULUNG LEUPEUT DIPICEUN,HULU DI TIUNG HExxEUT DIBIKEUN! awewe jaman ayeuna teu nyaho AGAMA tah!!!!

Cinta nu serius sok loba cocobana. Cinta nu heureuy tinggal nungguan karma na!!

Ulah HARIWANG,AING mah JALMA BALEG jeung JALMA CAGEUR anu bakal BALEG jeung CAGEUR

TEU MUNAFIK MUN KASEP NINGALI DINA HARTA, MUN GEULIS DITEMPO DINA RUPA. MUN SIA HAYANG, SIA USAHA, ADIL

Ulah Galau Nyinghareupan Malam Minggu pedah teu boga Kabogoh,Pan Sia teh Gableug Babaturan,Ulin we atuh jeung Babaturan.

Tong BOLOTOT neuleu nu BEUNGHAR, tong PEUREUM neuleu nu RIPUH.

UlahAsa pang PINTER na,neang ELMU mah eweuh TUNGTUNG na

HIRUP MAH ULAH LEMAH KU “KETIDAKMAMPUAN” NGARANNA GE DIAJAR, SALAH MAH MUTLAK PASTI AYA !! HIRUP MAH ULAH LEMAH KU “KETIDAKMAMPUAN” NGARANNA GE DIAJAR, SALAH MAH MUTLAK PASTI AYA !!

Awewe identik jeung mata duitan, lalaki identik jeung mata karanjang. Ulah soak ku awewe nu loba pamenta, ulah kaget ku lalaki nu genit

 

From → Kata MUtara

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: